Verleng uw garantie van 2 naar 5 jaar

Indiana Line staat achter de kwaliteit van de producten en laat dit zien door een verlengde garantietermijn tot vijf jaar. De eerste twee jaar na aankoop heeft u een wettelijke garantietermijn van twee jaar. Om voor de verlengde garantietermijn in aanmerking te komen, dient u uw aankoop binnen één maand na aankoopdatum te registreren via de website.

Aan de verlengde garantietermijn zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  1. Alleen artikelen met een *5 jaar garantie* sticker (op de doos) komen in aanmerking.
  2. Aan de verlenging van de garantietermijn zijn géén kosten verbonden.
  3. De registratie moet binnen één maand na aankoop worden gedaan. De factuurdatum is de aankoopdatum.
  4. De verlengde garantie is niet overdraagbaar. Alleen de oorspronkelijke koper maakt aanspraak op de verlengde garantie. Tweedehands artikelen zijn uitgesloten van de verlengde garantie.
  5. Het registratieformulier moet volledig zijn ingevuld om ons in de gelegenheid te stellen de juistheid ervan vast te kunnen stellen.
  6. Het gegarandeerde bedrag is nooit hoger dan de factuurwaarde van de aankoop.
  7. De fabrikant heeft de keuze tussen repareren of vervangen van het defecte artikel.
  8. Uitgesloten van garantie zijn ondeugdelijk gebruik en verbrande luidsprekerspoelen. Indien dit door de fabrikant wordt vastgesteld, heeft de klant de mogelijkheid het defect te laten repareren. De fabrikant doet vooraf een kostenopgave van de reparatie.
  9. Vervoerskosten van het defecte artikel naar het adres (in Nederland) waar de claims op garantie worden behandeld, alsmede de kosten voor retourzending naar de klant, vallen niet onder de verlengde garantieregeling en worden door de klant gedragen.
  10. Deze verlengde garantieregeling kan worden herroepen, maar de eenmaal verstrekte verlengde garanties blijven geldig.

 

Uw gegevens
Gegevens over de aankoop
Eerste artikel
Bij stereoluidsprekers vult u beide serienummers in
U vindt de garantiesticker op de doos bij het artikellabel. Als het artikel in twee dozen is verpakt, bijvoorbeeld vloerstaanders, vult u beide garantiecodes in.
Tweede artikel
Derde artikel
Vierde artikel
Vijfde artikel

   letop Heeft u uw e-mailadres goed ingevuld? U ontvangt hierop een bevestiging van uw aanmelding.