Home Cinema

Wilt u een home cinema gaan bouwen? Indiana Line biedt u daarvoor prima luidsprekers. We moeten onderscheid maken in luidsprekers op oorhoogte en plafondluidsprekers voor Dolby Atmos, Auro-3D of DTS:X.

Voor luidsprekers op oorhoogte, de surroundluidsprekers, kunnen wij de DJ 308 of de grotere DJ 310 aanbieden. Deze luidsprekers bieden veel en krachtig geluid. Door het hoge rendement zijn ze makkelijk aan te sturen. U kunt ze desnoods ook (gedeeltelijk) inbouwen. Door rondom allemaal dezelfde luidsprekers te kiezen krijg je een mooi homogeen geluid (dezelfde klankkleur). De DJ308 en DJ310 kunt u per stuk kopen, zodat u 5 of 7 stuks kunt nemen.

Maar ook voor inbouw, biedt Indiana Line luidsprekers. Het voordeel van inbouw is dat je ze bijna niet ziet, wat vooral in een woonkamer erg prettig is. Als je de home cinema even niet gebruikt, staan de luidsprekers ook niet in de weg. Vaak worden vijf of zeven luidsprekers gebruikt, dus in een woonkamer is dat wel veel als dat allemaal een plaatsje moet hebben. Inbouwen is dan een goede optie.

Voor het plafond bieden wij ook luidsprekers, nl. concentrische luidsprekers. De tweeter zit bij deze luidsprekers in het midden, waardoor het afstraalgedrag (van de hoge en de lage tonen) in alle richtingen hetzelfde is. Dat is van belang omdat de zitplaatsen t.o.v. de plafondluidsprekers verschillend zijn en je wilt toch een gelijk geluid creëren op alle luisterplaatsen.

En dan heeft u natuurlijk ook een of twee subwoofers nodig. Ook die kan Indiana Line aanbieden.

Omdat home cinema luidsprekers vooral voor de prestaties gekocht worden en minder om het uiterlijk, kunt u ze bij ons ook on-line kopen.

 

Basso 942

basso942front fs

De Basso 942 is een perfecte aanvulling op uw installatie. Hij is zeer geschikt als subwoofer in uw surroundinstallatie. Bij films krijgen de effecten ook echt effect! De basreflexpoorten maken gebruik van de vloer voor versterking en verspreiding van de lage frequenties. Een subwoofer die niet mag ontbreken in een serieuze surround opstelling. 

Bekijk volledige informatie

Prijs: € 689,00 per stuk

Bestelformulier

DJ 310

DJ310 web opt

Krachtige luidspreker voor home cinema, clubhuizen, sportzalen enz. Overal waar het uiterlijk er niet zo toe doet, maar het geluid erg belangrijk is. Bij 5 of 7 luidsprekers in uw home cinema zult u een geweldig geluid ervaren. De luidsprekers zijn geschikt om in te bouwen. U monteert eerst de kast en later als de ruwbouw klaar is, schroeft u het voorpaneel er op

Bekijk volledige informatie

Prijs: € 279,00 per stuk (verpakt per stuk)

Bestelformulier

DJ 308

DJ308 web opt

Krachtige luidspreker voor home cinema, clubhuizen, sportzalen enz. Overal waar het uiterlijk er niet zo toe doet, maar het geluid erg belangrijk is. Bij 5 of 7 luidsprekers in uw home cinema zult u een geweldig geluid ervaren. De luidsprekers zijn geschikt om in te bouwen. U monteert eerst de kast en later als de ruwbouw klaar is, schroeft u het voorpaneel er op

Bekijk volledige informatie

Prijs: € 219,00 per stuk (verpakt per stuk)

Bestelformulier