DIVA

DIVA Gruppo

 

De luidsprekers van de Diva-serie garanderen de vereisten om te voldoen aan de betrouwbaarheid, dynamiek en krachtcontrole die nodig zijn door de nieuwste opnametechnieken, om in uw luisteromgeving de opwindende emoties van een liveconcert of de speciale effecten in een actiefilm opnieuw te creëren. Maar ze worden vooral gekenmerkt door benijdenswaardige definitie en natuurlijkheid in de weergave van de stem, met een snelle en zeer precieze reactie op snelle overgangen, met warme en volle basfrequenties waaraan de hoge natuurlijke en gedetailleerde frequenties worden toegevoegd. De Diva-luidsprekers zijn afgewerkt in een elegante hoogglans zwarte lak.

Details van de Diva-serie

Diva Tweeter 600 600Diva Tweeter Esploso 600 600
De Diva tweeters zijn gemonteerd op de diffuser door middel van een zacht rubberen ontkoppelingshuis, waardoor het component vrijwel "zweeft": dit resulteert in een merkbare vermindering van de trillingen die door de kast naar de tweeter zelf worden overgedragen. De juiste uitslag van de conus wordt geregeld door een radiale resonantiekamer, voorzien van twee verschillende soorten akoestische absorptiemiddelen, aangebracht onder de conus en binnenin de ventilatiering.
Diva 5 CurvDiva Aluring 600 600
Voor de conus van de mid-woofer hebben we voor de Curv gekozen: een stijf, licht en gedempt materiaal, gemaakt van puur geëxtrudeerd polypropyleen, stof en hittebehandeld. Het magnetische samenstel is uitgerust met Aluring: een kortsluitring die de niet-lineariteit die kenmerkend is voor traditionele systemen vermindert, waardoor de gecontroleerde verplaatsing van de bewegende spoel wordt verhoogd.

 

Wij richten de spotlight op twee veel gevraagde types, vloerstaander Diva 552 en monitor Diva 252.

DIVA 552

 

Diva 252

 

pdf button Brochure Diva