BASSO subwoofers

BASSO Gruppo

 

De Basso-modellen zijn actieve subwoofers met een verrassende akoestische impact, gemaakt om de uitbreiding van lage frequenties van de luidsprekers te realiseren, zoals gebruikt in hi-fi systemen en in home cinema-systemen. Hun versterkers zijn uitgerust met een zeer complete bedieningssectie, die een perfecte integratie mogelijk maakt met de andere componenten van het audiosysteem en met de luisteromgeving. Het strakke en verfijnde ontwerp van de behuizing en de compacte afmetingen maken het eenvoudig om ze in elke omgeving te plaatsen.

Basso 942 spk
De grote woofer-uitslag biedt diepe en gecontroleerde lage frequenties.
Twin Reflex Port
De dubbele reflexpoort minimaliseert de turbulentie van de luchtstroom.

 

Wij stellen de twee meest gebruikte subwoofers aan u voor, Basso 922 en Basso 840.

Basso 922

 

Actieve subwoofer geschikt voor stereo-hifi-installaties en home cinema-systemen. Het strakke en verfijnde ontwerp van de behuizing maakt het gemakkelijk om in elk type omgeving in te passen. Hij wordt gekenmerkt door het dubbele reflexkanaal, dat zich in het achterste gedeelte van de behuizing bevindt; de luidspreker is onder de behuizing geplaatst om de vloer als versteviging te gebruiken ('downfire' systeem). De versterker is uitgerust met een zeer complete bedieningssectie, die een perfecte integratie mogelijk maakt met de andere componenten van het audiosysteem en met de kenmerken van de luisteromgeving. Basso 922 is verkrijgbaar in witte hoogglans.

Basso 840

 

Actieve subwoofer geschikt voor stereo-hifi-installaties en home cinema-systemen. Het strakke en verfijnde ontwerp van de behuizing maakt het gemakkelijk om in elk type omgeving in te passen. Hij wordt gekenmerkt door het dubbele reflexkanaal, dat zich in het achterste gedeelte van de behuizing bevindt; de luidspreker wordt onder de behuizing geplaatst om de vloer als versteviging te gebruiken ('downfire' systeem). De versterker is uitgerust met een zeer complete bedieningssectie, die een perfecte integratie mogelijk maakt met de andere componenten van het audiosysteem en met de kenmerken van de luisteromgeving. Basso 840 is afgewerkt in matzwarte vinyl.

 

pdf button Brochure Basso